lauantai 5. tammikuuta 2013

Veljenpoijjaat :)

On se vaan niin kivaa olla kipeä. Koko ajan johonki kohtaan kehossa sattuu ja öisin ei kykene nukkumaan, kun on niiiin hiki, vaikka nukkuisikin melkein alasti. Kuumetta tosiaan pompsahti eilen yli 38 astetta, eikä niin pienintäkään havaintoa mistä se tuli :/
Valvoin siis toissa yönä kolleegani kanssa, energiajuomaa litkien ja pelottavia pc pelejä etsien. ,
Aamusella menin äidin tykö Nekalaan. Mun veljenpojat, Miksu ja Killi, oli tulleet äiteelle torstaina hoitoon ja ovat siellä ainakin lauantaihin saakka. Noita poikia näkee sen verta harvoin, että aina kun ne tuonne äiteelle tulee hoitoon ja yöksi, on niitä lähdettävä moikkaamaan. :)
Pääsin sinne äiteelle, niin melkein heti alettiin poikien kanssa pelaamaan korttia ja hetken päästä, mentiin kerhohuoneelle pelaamaan koronaa :3 Meillä oli hirrrrveen hauskaa!

Kun pelit oli pelattu, mentiin takaisin äiteen tykö ja saatiin syömistä rinnan alle. Tässä vaiheessa mun väsymystaso oli ihan ylitsepääsemätön, joten hotkin ruokani ja menin köllöttämään äitin sängylle.
Siitä kun tokenin, mulla oli aika kaamee olo; joka paikkaa särki ja kolotti ja muutenkin tuntu siltä, että ei olis halunnu ollenkaan nousta. Kello oli ehkä jotain neljä, kun lähdin suunnistamaan kotiin päin.

Kotiin päästyäni, mun oloni vaan huononi. Koitin pari leipää syödä ja toivoin, että olo kohentuisi pikku hiljaa, mutta ei. Särky vaan jatkui, joten päätin sitte mitata kuumeeni ja hups keikkaa; nousussahan se oli. Piti niin mennä töihinkin illalla, mutta eipä musta olis siellä ollu mitään hyötyä kuumeisena ja kun ihan koko aika sattui jonnekin... :/

Nyt sitä sitte vaan maataan sängyssä ja välillä koitetaan raahautua vessaan. Pitäis kyllä jossain vaiheessa päästä apoteekkiin, nuo särkylääkkeet kun on melkein loppu.

Jep, tämmöstä siis mun viikonloppuuni. -.-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti