sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Olen elossa taas

Tässä samalla ku kuuntelee Soikun höpötyksiä, voi kirjootella blogia.
Pari päivää meni tosiaan kuumeessa ja silloin ei tullut paljon mitään touhuttua. Käväsin tänään ekan kerran ulkosalla, kun kuume oli laskenut. Tuntu ku olis ollu pilvessä tai jotain :D Heitti vaan päässä ja totesin, että ehkä pitää vielä vaan makoilla ja toipua rauhassa.

Vlogaus on lähteny ihan ok käyntiin. Pari videoo oon kuvannu ja ladannu tuonne tuubiin, mut lähinnä kaverit on käyny niitä kattomassa ja kommentoimassa :) Ehkä pitäis uskaltaa vaan mainostaa itseään tuolla toisten videoissa, niin vois saada lisää katsojia. Ehkä sitten joskus :)

Kattelin tuossa tylsyyteen yhden Arnold Schwarzeneggerin elokuvan; Lastentarhan kyttä tai joku semmonen. Oli kyllä hyvä pätkä :) Oon muutenki tykänny Arskan elokuvista, ehkä jotain paria lukuunottamatta. Täytyis haalia itselleen niitä tuonne dvd-hyllyyn.
Toikin vois olla hyvä idea vlogaukseen, nimittäin leffojen arvostelu! Mullakun noita leffoja sattuu oleen laidasta laitaan :P

Tässä bloggauksessa ei oo taas mitään järkeä, halusin vaan ilmoittaa olevani hieman terveempi jo, mitä pari päivää sitten :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti