keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi 2013

Nonniin, nyt ollaan päästy uuteen vuoteen ja toivottavasti kaikki se kakka, mitä viime vuodelta kertyi, on nyt lopullisesti jäänyt viime vuoteen.
Tein muutaman lupauksen (normaalisti en usko uuden vuoden lupauksiin), joista haluan koittaa pitää kiinni, ihan itseni vuoksi;

*Lopeta tupakointi:
- turhan moneen kertaan olen koittanut vaan lopettaa tupakoinnin, nyt ajattelin kokeilla sitä vähentämällä ja lopuksi siirtymällä näihin nicoretteihin sun muihin lopetus tabletteihin. Askissa on jäljellä kuusi tupakkia, jonka jälkeen en askia enää ostele.

*Laihduta:
- niinkuin moni tietää, olen aika lailla ylipainoinen. vihaan kroppaani ja haluan oikeasti muutoksen. Näin aluksi riittää, kun pääsisin 100 kiloon asti, eli noin 15 kiloa pitäisi saada mäkelään. Jos paino on siitä vielä laskeakseen, niin jebou :)

*Parannu diabeteksesta:
- tämä lupaus liittyy oikeastaan edelliseen. Eli jos saan painoni putoamaan, on mulla paremmat mahdollisuudet taltuttaa tuo tyypin 2 diabetes. Tarviihan siihen toki muutakin, kuin sen painon pudotuksen, mutta alotetaan siitä.

*Vaihda kahvi takaisin teehen:
- tää ei tule olemaan vaikeeta, koska join muutenkin niin harvoin kaffia. Vihreä tee, täältä tullaan <3

Näillä siis mennään kohti vuotta 2013 :) Kuinkahan kauan sitä tulee vielä sekoiltua tuon vuoden kirjoittamisen kanssa... Se on aina hämmentävää, kun on tottunut kirjoittamaan jotain ja sitten se pitääkin muuttaa :P Sama pätee varmasti niihin, jotka ovat vaihtaneet nimensä, joko avioliiton tai muun syyn vuoksi.

Vuonna 2013 syntyneet lapset ovat kuulemma onnekkaimpia, kuin muina vuosina syntyneet... hmmm... Tätäkin pääsee todistamaan, kun lapsuuden kaverini laskettuaika on helmikuussa :)

Oikein mukavaa ja piristävää vuotta 2013!!

1 kommentti:

  1. Itsekin tein lupauksia vaikken niihin kauheasti uskokaan. Mutta jos tänä vuonna sais pidettyä niistä kiinnikin =) (toistaiseksi ei kyllä mene vielä hyvin =P). Toivon mukaan tänä vuonna syntyvät lapset on onnekkaita, siskontyttö saa meinaan myös esikoisensa helmikuussa =)

    Oikein hyvää uutta vuotta ja lykkyä tykö lupauksissa!

    -Lilli-

    VastaaPoista