maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vuosi 2013

Lueskelin tuossa erästä blogia, jota kirjoittaa mun vanha hoitolapseni. Tyttö on Kanadassa jonkinmoisessa rukouskoulussa ja samalla opintomatkalla. Blogissaan tyttö kirjoittaa tästä koulusta, vapaa-ajastaan siellä maailman toisella puolella ja pieniä mietteitä elämästä.
Jostain syystä, mulle tuli siitä idea kirjoittaa omaan blogiin tästä vuodesta. Vuodesta 2013.
Mitä kaikkea se on jo ehtinyt pitään sisällään ja mitä on vielä tulossa.

Vuosihan alkoi todella hienosti, koska minussa oli uutta energiaa; Hankin salikortin, lopetin kahvinjuonnin, hankin sähkötupakan, järjestelin asioitani kuntoon jne jne... Hyviä ideoita-
toteutus onkin sitten ollut eri asia.
Eniten mua ehkä harmittaa, etten ole kyennyt tekemään niitä asioita, mihin oikeasti haluaisin muutosta. Tupakkia kuluu edelleen, salilla käynti kuihtui koska rahat eivät riitä, hammaslääkärit on perseestä ja tää mun sairauteni... Se vasta onkin yksi perkele. Mistä sitä saisi voimaa ja semmoista tsemppiä, että saisi tehtyä oikeasti muutoksen? Pitäisikö mun alkaa rukoilemaan, niinkuin tuo edellä mainitsemani tyttö tekee, kun on vaikeaa? Ei taida ihan toimia meikäläiselle.

Noh, sitten on ollut kaikenmoista ihmissuhteissa. Iloa ja surua. Toisista huolehtimista. Oman mielen tasapainon ja oman itseni kanssa kamppailua. Parisuhteeni meinasi kariutua, mutta siitä onneksi selvittiin säikähdyksellä. Tällä hetkellä sujuu hyvin... Parhaimmilla ystävilläni on vaikeaa, haluaisin auttaa, mutta kun. Ei vaan aina kykene.

Tänä vuonna on myös saatu uutta elämää ja ollaan saamassa edelleen. Vauvvoja <3 Juuri eilen syntyi taas yksi pieni pallero, onnea vaan kummitädille <3
Sitä kun näkee sellaisen pienen ja hennon olennon, voisi ajatella, että elämä on ihanaa. Täytyy vaan koittaa muistaa, että aina se ei ole sitä ruusuilla tanssimista... Toki, aina ensin sen positiivisen ajattelun kautta ;)

Tuntuu myös siltä, että olen tehnyt normaalia enemmän töitä. Karaokehommia siis. Sen lisäksi, olen työstänyt tätä blogia ja Vlogeja... Siltikin tuntuu, ettei aikaa ole tarpeeksi, jotta voisi tehdä tarpeeksi. Haluaisin tehdä vaan niin paljon enemmän; Opetella uusia lauluja, nähdä vanhoja ystäviä, reissata...
Reissua on kuulemma tulossa kyllä;

21.7. tapahtuu kuulemma jotain... aikaisin pitää nousta :P
24.7. menemme poikiksen kanssa Helsinkiin, Suomenlinnaan :)
2.8. ollaan menossa laivalle!
15.-17.8. tapahtuu taas jotain, mistä mulla ei ole hölkäsenpöläystä.

Poikaystäväni on kyllä mainio. Keksii tuommoisia ihme ylläreitä! :D

<3


Siinä nyt jotain höpinää, mitä tänä vuonna on tapahtunut ja hieman vilkaisua tulevaankin. Aika tylsää tekstiä, tiedetään, mutta tämän paremmin en osaa kertoa. Ehkäpä lisää pohdintaa tulee sitten vlogin muodossa :)

See You Later, Alligator!

1 kommentti:

  1. Paljon mahtuu puoleen vuoteen. Ja kaikkea kivaa vielä edessä :)

    Se on jännä miten yllättävän pienessäkin ajassa ehtii asiat mennä ihan eri suuntiin kuin mistä lähti.

    Pitäisi varmaan itsekin tehdä aina joka vuosi sellaset pienet "raportit" että mitä on jo tapahtunut. Tyyliin aina vaikka juuri kesällä ja seuraavaksi vuoden vaihteessa.

    -Lilli-

    VastaaPoista