sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Aamuhetki ja terveyspalvelut

Kello on palttiarallaa seitsemän aamusella. Heräsin tuossa 5:45, keitin teetä, laitoin pyykkikoneen rullaamaan ja menin istumaan partsille ihastelemaan pakkasta ja auringonnousua. Nyt on sormet sitten ihan kohmeessa, mutta kyllä se kannatti :D

Tänään olis varattuna aika hammaslääkärille. About kaksi viikkoa sitten mulla oli aivan kamala hammassärky, mihin ei tehonnu särkylääkkeet juuri ollenkaan, enkä kyennyt nukkumaan. Aina kun menin makuuasentoon, särky vaan voimistui ja voimistui... Luin sitten netistä, että jonkin asteinen tulehdus aiheuttaa sen säryn varsinkin makuuasennossa. Seuraava yö menikin istualtaan nukkuessa -.-
Onneksi sain netin kautta varattua ajan seuraavalle päivälle, kiireellisen hammaslääkäri ajan.
Viime hammaslääkäri ajasta (siis tällaisesta perusajasta) on aikaa varmaankin puolisen vuotta, joten tänään tuskin tehdään minkään sortin operaatioita meikäläisen suuhun, vaan katsellaan ja ihmetellään, mitä pitäisi tehdä.

Tästä pääsee sopivasti seuraavaa aiheeseen, nimittäin Tampereen Kaupungin Terveyspalveluihin!
Asun etelä-hervannassa ja vaikka meillä on oma terveysasema tuossa hervannan keskustassa, mun omalääkärini sijaitsee keskustassa, kehräsaaressa, Pihlajanlinnassa.
Aika hemmetin per****tä. Ja kaikenlisäksi, sä et voi vaan astella sinne sisälle ja odottaa terveydenhoitajalle, vaan täytyy ensin soittaa sun omalääkärin hoitajalle, joka arvioi sitten puhelimessa, että tarvitsetko sää sitä lääkäriä, vai selviääkö ihan vaan sillä terveydenhoitajalla, jolle pitää myöskin varata aika. Mihin on kadonnut se yksinkertaisuus tästäkin asiasta? Miksi kaikesta pitää tehdä NIIN helv***n vaikeeta??

Hiphei, Tampereen kaupunki.

Mukavaa viikonalkua kaikilleeee! Muistakaa VLOG!
http://www.youtube.com/user/pullahiiri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti